Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

İntihar eden damat adayı Uğur doğmuş'la alakalı Zuhal Topal'dan ilk yorum

Uğur doğan,
Zuhal Topal'ın sunmuş olduğu izdivaç programında adını duyuran damat adayı Uğur doğan, intihar etti. Zuhal Topal sosyal medya hesabından Uğur doğan için taziye bildiriı yayınladı.

vaka, önceki gün saat 18.30 sıralarında Fatih'te yaşandı. Uğur dünyaya gelen isminde damat adayı, sosyal medyadan yaptığı veda paylaşımının peşinden intihar etti.

Hastaneye kaldırılan damat adayı, yaşamını yitirdi.

 EMNİYET'TEN AÇIKLAMA

doğan'ın ölümü ile alakalı ilk açıklama İstanbul güvenlik Müdürlüğü'nden yapıldı.
Meydana getirilen açıklamada, "13.08.2019 günü saat 18.30 sıralarında Uğur dünyaya gelen adlı şahıs ne olduğu bilinmeyen madde içmek suretiyle intihara girişim ile hastane acele servisine 112 ambulans ile getirilmiş ve yaklaşık 1 saat sonrasında eks olmuştur. Hastane morgunda ölü muayenesi yapmış oldurılmış, şahsın ailesi ile beraber kaldığı ikametinde yapılan incelemede sağlığa tesir edecek kimyasal madde bulunamamıştır. Maktulün cenazesi otopsi için adli tıbba kaldırılmıştır'' denildi.

Zuhal Topal ise toplumsal medya hesabından Uğur doğan' resimını paylaşarak "Çok üzgünüm... Son derece saygılı, efendi bir kardeşimdi. Ailesine sabır, tanrı'tan rahmet arzuluyorum" yazdı.